Kosár tartalma

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Rövidáru keresés

készült: rövidáru

Hírek röviden

Kedves SPULNI-barát/barátnő!

A www.spulni.hu is belépett a web2 világába.

Termékeinknél apró linkeket helyeztünk el, ahol bejelölhetik, ha tetszett nálunk bármely kellék.

Ha megnyerte a tetszését az üzletünk vagy a webáruházunk, a hivatalos oldalunkon lájkolhat:

http://www.facebook.com/spulniwebaruhaz 

Ha szeretne/nél Ön/Te is SPULNI-barát/barátnő lenni, első kézből értesülni az új termékeinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról, akkor itt jelöljön be:

http://www.facebook.com/spulni

Köszönjük!

Ezüst fokozatú partnere vagyunk a Cylex cégböngészőnek.

 


 

Részletes statisztika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa23
mod_vvisit_counterTegnap114
mod_vvisit_counterEzen a héten256
mod_vvisit_counterA múlt héten803
mod_vvisit_counterEbben a hónapban2496
mod_vvisit_counterA múlt hónapban2253
mod_vvisit_counterÖsszesen890901

Online (20 perce): 2
IP címed: 127.0.0.1
,
2019. július 24.


látogató nyitás óta!
Copyright © 2010. Készítette: PR design, weboldalszerkesztés

Útkövetés

FŐOLDAL Hírek, információk ADATVÉDELEM

ADATVÉDELEM

Adatvédelmi nyilatkozat


A www.spulni.hu weboldal tulajdonosa és üzemeltetője, a Gombolló Kft., (továbbiakban: Vállalkozó) tiszteletben tartja és védi mindazok magántermészetű adatait, akik az interneten és/vagy személyesen kapcsolatba kerülnek vele. Vállalkozó felelősséget vállal a látogatók által megadott személyes adatok és információk védelmére az 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően az alábbiak szerint:

A www.spulni.hu weboldalon bárki szabadon böngészhet anélkül, hogy előtte személyes információkat kellene megadnia. A weboldal teljes tartalmához korlátlan és  ingyenes hozzáférést biztosítunk minden látogatónknak, regisztrációs kötelezettség nélkül.

A weboldal látogatóiról gyűjthetünk automatikusan generálódó információkat: látogató IP-címe, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, keresett termékek, böngészőprogram, operációs rendszer - ám ezen adatokat kizárólag a forgalom analizálása szempontjából dolgozzuk fel, a trendek és a statisztikai információk nyomon követése céljából. A generálódott adatokat semmilyen olyan más adathoz nem kötjük, amely alapján Ön személyesen azonosítható lenne.

A weboldalról az érdeklődő látogatók önkéntesen írhatnak levelet, küldhetnek információt, feliratkozhatnak a hírlevélre, és írhatnak a vendégkönyvbe. A hírlevélre feliratkozáshoz kizárólag a felhasználó nevének és e-mail címének megadását kérjük.

A Gazdasági Reklámtevékenység Alapvető Feltételeiről és Korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. Törvény, valamint az Elektronikus Kereskedelmi szolgáltatások egyes kérdéseivel foglalkozó 2001. évi CVIII. Törvény rendelkezései alapján 2009. május 31. után csak akkor küldhetek Önnek hírlevelet, ha nem magánszemélyként olvassa a hírleveleimet, vagy ha magánszemélyként olvassa, és megadja a lakcímét.

Ha Ön nem magánszemélyként olvassa a hírleveleinket, és hozzájárul ahhoz, hogy a továbbiakban is küldjünk Önnek hírleveleket, akkor ezt tudomásul vesszük, és semmit nem kell tennie.

Ha Ön magánszemélyként olvassa a hírleveleinket, és szeretné, hogy a továbbiakban is küldjük Önnek, akkor kérjük, hogy hírlevélre feliratkozáskor írja meg, hogy "Magánszemélyként olvasom a leveleket", és adja meg lakcímét!

Ha a továbbiakban nem szeretne hírlevelet kapni, kérem jelezze a spulni (kukac) indamail (pont) hu e-mail címre a tárgysorban "leiratkozás" szöveggel.


Az elektronikus úton történő megrendelésekhez a szállítási cím, a számlázási cím, a mobil vagy vezetékes telefonszám és az e-mail cím megadását kérjük minimálisan. Ez a postai kiszállításhoz feltétlenül szükséges. Amennyiben a bankon keresztül előre utalás opciót választja, így az azonosítás miatt szükség lesz néhány banki adatra is. Ezeket az adatokat Ön nem köteles weboldalunkon megadni, azonban az adott szolgáltatást csak a kért adatok egy részének vagy teljes egészének a megadása után veheti igénybe. Minden hírlevélben közzétesszük azt az e-mail címet, melyen keresztül a hírlevél egyetlen e-mail küldésével bármikor lemondható.

A www.spulni.hu oldalain látogatóink különböző termékeket rendelhetnek meg.
A megrendelés pontos teljesítése érdekében megadott adatokat egyéb célra nem használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át, és nem értékesítjük.

A www.spulni.hu weboldalain található tartalom Gombolló Kft. szellemi tulajdonát képezi, engedélye nélkül sem on-line, sem nyomtatott formában nem használható fel.
A weboldal egyes részeit Ön kizárólag saját felhasználás céljából a merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, ám ebben az esetben sem válik jogosulttá a weboldal így többszörözött részének további használatára, terjesztésére, fénymásolására, átvételére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, a tartalom kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Cikkeink átvehetők és nyilvánosan publikálhatók, ha forrásként szerepel honlapunk vonatkozó tartalmának elérhetősége és előzetesen írásbeli engedélyt adtunk rá.

A www.spulni.hu weboldalai több olyan hivatkozást tartalmaz(hat)nak, melyek más szolgáltatók weboldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért és tartalmáért Vállalkozó nem vállal felelősséget. Ha kérdése merülne fel az adatok kezelésével kapcsolatban, kérjük jelezze. Levélcím: Gombolló Kft. 9021 Győr - Belváros,Aradi vértanúk útja 19.
Telefon: 06-70-77-21-007

Az Ön által megadott adatokat az Spulni webáruház kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. posta v. futárszolgálat, aki a Spulni webáruház -tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvénynek megfelelően járunk el.

Kérjük olvassa el az ÁSZF és GYIK menűpontokat is!!!

 
FacebookGoogle bookmarkIWIW