Kosár tartalma

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Rövidáru keresés

készült: rövidáru

Hírek röviden

Kedves SPULNI-barát/barátnő!

A www.spulni.hu is belépett a web2 világába.

Termékeinknél apró linkeket helyeztünk el, ahol bejelölhetik, ha tetszett nálunk bármely kellék.

Ha megnyerte a tetszését az üzletünk vagy a webáruházunk, a hivatalos oldalunkon lájkolhat:

http://www.facebook.com/spulniwebaruhaz 

Ha szeretne/nél Ön/Te is SPULNI-barát/barátnő lenni, első kézből értesülni az új termékeinkről, akcióinkról, nyereményjátékainkról, akkor itt jelöljön be:

http://www.facebook.com/spulni

Köszönjük!

Ezüst fokozatú partnere vagyunk a Cylex cégböngészőnek.

 


 

Részletes statisztika

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterMa23
mod_vvisit_counterTegnap114
mod_vvisit_counterEzen a héten256
mod_vvisit_counterA múlt héten803
mod_vvisit_counterEbben a hónapban2496
mod_vvisit_counterA múlt hónapban2253
mod_vvisit_counterÖsszesen890901

Online (20 perce): 2
IP címed: 127.0.0.1
,
2019. július 24.


látogató nyitás óta!
Copyright © 2010. Készítette: PR design, weboldalszerkesztés

Útkövetés

FŐOLDAL LOLITA DESIGN HUNGARY

VÁSÁRLÓI TÁJÉKOZTATÓ PDF  | Nyomtatás |  E-mail

ÜZLETSZABÁLYZAT

Regisztráció

A vásárlás előtt kérjük, regisztrálja adatait. A regisztrációt követően felhasználóneve és jelszava segítségével tud belépni. Az adatok helyességét jóváhagyás előtt ellenőrizheti, adatait módosíthatja, rendszerünkből adatainak törlését bármikor kezdeményezheti e-mailben. A SPULNI webáruházban történő böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció.

Megrendelés, árak

A SPULNI webáruházon keresztüli vásárláson kívül lehetőség van telefonos és e-mailes rendelésre is, ez esetben azonban csak banki átutalással  lehet fizetni. A SPULNI webáruházban vásárolt árukat nem lehet továbbértékesíteni. Ilyen irányú érdeklődés esetén kérjük, elérhetőségeinken vegyék fel velünk a kapcsolatot.

A terméklistázó oldalakon és a termékek saját oldalán a Kosár funkcióra kattintva lehet az egyes termékeket a Kosárba betenni, de ez még nem jelent vásárlást. A Kosár véglegesítésével a megrendelés a Pénztárba kerül. A megrendelés jóváhagyása előtt a Kosár tartalma ellenőrizhető, módosítható, a megrendelés megszakítható. Egy adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. A SPULNI webáruház a megrendelésről visszaigazoló e-mailt küld. A folyamatban lévő és a korábbi, lezárt megrendelések emailben követhetők.A vásárlói regisztrációnál, kérjük, minden esetben adjon meg telefonszámot, hogy egyeztetni tudjunk Önnel az esetleges felmerülő kérdésekben.A nem élő vagy hibás telefonszámmal regisztrált vásárlást semmisnek tekintjük.

A termékek mellett minden esetben fel van tüntetve a kedvezmény nélküli Ár.

A feltüntetett árak minden esetben tartalmazzák az ÁFA-t, de az esetleges kedvezményeket és a házhoz szállítás költségeit nem.

Fizetési módok

A fizetési módot a megrendeléskor lehet kiválasztani.  A fizetés történhet postai utánvéttel vagy banki előreutalással vagy PayPal utalással. Kérjük, minden esetben várja meg a kollégánk jelentkezését (ez nem azonos az automatikus megrendelést visszaigazoló e-maillel) , aki a megrendelését véglegesíti, tájékoztatja a házhoz szállítás költségeiről, az esetleges termékhiányról, kedvezményes árról, pontos szállítási határidőről.

1. Készpénzes fizetés a kézbesítőnek
A megrendelés ellenértékét utánvéttel a házhoz szállítást végző kézbesítőnek kell kifizetni. Készpénzes fizetést maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el.

2. Banki átutalás
Átutalás esetén a megrendelés házhoz szállítását a teljes vételár és a szállítási költség számlánkra történő beérkeztét követően kezdjük meg. Banki átutalás esetén a következő adatokat kérjük megadni:
Kedvezményezett neve: Gombolló Kft.
Kedvezményezett számlaszáma: (Sopron Bank) 176000350027195000200004
Megjegyzés: Kérjük, ide írja be az e-mailben kapott visszaigazoláson szereplő Megrendelés számát.
Amennyiben a megrendelés ellenértékének átutalása 5 munkanapon belül nem történik meg, a megrendelést töröljük rendszerünkből, erről a megrendelőnek e-mailt küldünk.

Garancia, szavatosság

A megrendelés teljesítésekor, a kiszállítás időpontjában a megrendelő vagy átvevő köteles a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni. A termékekkel kapcsolatos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás esetén szállítónk a kifogásolt terméket visszaszállítja.

A SPULNI webáruház fenntartja az árváltoztatás jogát, valamint rajtunk kívülálló hibákért - legyen az nyomdai vagy technikai - felelősséget nem vállalunk. A weboldalon található termékfotók minden esetben a konkrét terméket mutatják, azonban fotó- és számítástechnikai okok miatt, valamint a nem azonos időben festett termékek színárnyalata minimális mértékben eltérhet a tényleges színtől. Erre hivatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A SPULNI webáruház fenntartja a jogot az akciók előzetes figyelmeztetés nélküli megszüntetésére.

Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a www.spulni.hu weboldalon és áruházban.

A SPULNI webáruház oldalon található termékek általában raktáron vannak. Ha a megrendelés után mégis kiderül, hogy a termék nincs raktáron, a SPULNI webáruház felveszi a vásárlóval a kapcsolatot, értesíti a termék várható beérkezéséről.Eldöntheti a vásárló, hogy 2 részletben küldjük a megrendelését vagy megvárja a hiányzó terméket és egyszerre postázzuk a megrendelését.. Ezért kérjük, hogy banki átutalást minden esetben csak a kollégánk egyeztetése után eszközöljön. Az ebből adódó mindennemű kártérítést elutasítjuk.

Házhozszállítás

A megrendeléseket Magyarország egész területén házhoz szállítjuk, a megrendelés során megadott címre. Kizárólag belföldi megrendeléseket áll módunkban elfogadni utánvételes, illetve banki utalás előre díjfizetéssel. 

Vissztérő vásárlóinknak 10000 Ft feletti belföldi megrendelés esetén a házhozszállítás ingyenes banki előreutalással!

Házhozszállításnál a szállítási határidő:

  • az üzletben lévő termékek esetében 1-3 munkanap
  • egyéb berendelt termékeknél a behozatal további 4 - 14 napot vesz igénybe, amennyiben az adott termékből a külföldi raktárban van szállítható mennyiség

Fizetési mód:

  • az áru átvételekor kézbesítőnek, bizonylat ellenében készpénzben történik
  • átutalással történő fizetés esetén az áru átvételekor már nincs fizetési kötelezettség

Készpénzes fizetést a kézbesítő maximum 500.000 Ft összegig fogadhat el.

Az átvevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

A termék vételára: minden esetben a termékek mellett feltüntetett bruttó fogyasztói ár!

Csere: amennyiben a megrendelt termék bármilyen okból nem megfelelő, és a vásárló cserét kér, akkor a visszaküldés és az újbóli postázás költsége is a vásárlót terheli.

Csere esetén nem alkalmazható a 10.000 Ft feletti ingyenes kiszállítás! Amennyiben a vásárló eláll a vásárlástól és ingyenes volt a kiszállítás, akkor a szállítási díj kiszámlázásra kerül !

Elállás

A vevő jogosult a megrendelést követően 24 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényét a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen jelezheti. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.

A vevő az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A visszautalt összegből eladó levonja a fizetéssel kapcsolatosan felmerült tranzakciós költségeket. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket (oda és visszaszállítás költsége) abban az esetben is, ha a kiszállításért nem kellett fizetnie.

A SPULNI webáruház kizárólag bontatlan, sérülésmentes, hiánytalan csomagolású, nem méretre vágott termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A méretre levágott vagy sérült termék nem értékesíthető új termékként, így azt nem áll módunkban visszavenni.

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt, az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket valamint a szállítások költségeit.
Pénz visszafizetés kizárólag banki átutalással történik.
Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Felelősség korlátozása

A SPULNI webáruház weboldalon és áruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A SPULNI webáruház semmilyen módon nem felelős semmilyen alapon, semmilyen kárért, függetlenül attól, hogy direkt, vagy indirekt, ami a SPULNI webáruházhoz való csatlakozás során vagy miatt következett be. A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. A SPULNI webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt. Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, a SPULNI webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, megrendelését, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.

Egyéb tudnivalók

A SPULNI webáruház weboldalon történő megrendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja a jelen üzletszabályzatot, a használati feltételeket (ÁSZF), és tisztában van a rendelés menetével (GYIK- menüpont). A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a megrendelő adatainak regisztrációjakor és a megrendeléskor az oldalon található mezőket maradéktalanul, valós adatokkal kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért a SPULNI webáruház felelősséget nem vállal.

Az www.spulni.hu weboldal bármilyen része, így a képi és szöveges tartalmak is kizárólag a SPULNI webáruház üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulásával, és a forrás megjelölésével használhatók fel! Ugyanígy a SPULNI webáruház weboldal üzemeltetőjének előzetes, írásos hozzájárulása szükséges az oldalra mutató link létrehozásához is.

 
FacebookGoogle bookmarkIWIW